Event Manager News nr 23 | kwiecień 2015

0

Magazyn Event Manager News nr 23 okładkaWstęp do tego numeru powstawał w niezwykłym miejscu, jakim jest Dolina Chochołowska. Dlaczego jest ono niezwykłe? Raz w roku, jedynie na 2-3 tygodnie dolinę pokrywa morze fioletowych krokusów, które na tle ośnieżonych gór robią piorunujące wrażenie. Krokusy są także symbolem nadchodzącej wiosny i stąd to skojarzenie – wiosna jest bowiem dla naszej branży okresem wytężonej pracy.
Nadchodzi czas integracji i outdoor’ów, czas pikników, koncertów i wydarzeń plenerowych. Ciekawe czy pojawią się nowe atrakcje – choć wydawałoby się, że „wszystko już było i wszystko widzieliśmy” – podwykonawcy co roku zaskakują nas nowymi pomysłami. Jednym z takich pomysłów były food trucki – jeszcze niedawno zupełna nowość, dziś alternatywa cateringowa obecna niemal na wszystkich imprezach odbywających się na świeżym powietrzu. O fenomenie restauracji na kółkach opowiedziała nam Małgorzata Tomczyk, współwłaściciel Rollos Crepes i współorganizator Festiwalu Smaków Food Trucków – zapraszam Was zatem do smacznej lektury.

Czytaj kwietniowy numer magazynu Event Manager News ONLINE

Pobierz kwietniowy numer magazynu Event Manager News w PDF

W numerze kwietniowym:
Ludzie branży – Jacek Żerdziński i Przemysław Pichalski
Festiwal Smaków Food Trucków, czyli zlot restauracji na kółkach
Fotograf od strony formalnej
Poznjacie… VES
Case Study – Rockwool Roadshow
Prawo w eventach – Nieznajomość prawa szkodzi…
i wiele innych inspiracji i ciekawostek!

Udostępnij.

Napisz odpowiedź